Nyjet dhimbjes ilaç kockave Mjetet juridike popullore përdhes për përdhes

Stërvitje këmbë këmbë ushtrime


Shtrihuni në tokë me këmbë të mbledhura. Pilates rekomandon ushtrime të mira për krahët dhe këmbët që ndikojnë për të forcuar rezistencën e trupit. Shpina në dysheme, këmbët sipër. Qëndrimi në një këmbë, ushtrime për shëndetin. – Fiksojeni shiritin rreth këmbës së shtratit ose në pjesë të tjera të mobiljeve. Fitoni një formë të trupit me vetëm 7 minuta ushtrime. Qëndroni me këmbë të hapura dhe ngriteni njërën dorë lartë me shtangën në dorë dhe me më pas duke u lakuar poshtë. Qëndroni me këmbë të hapura tërësisht dhe gishtat paska ktheni nga ana e jashtme. Cilësohët si një nga ushtrimet më efektive. Si të kryeni: 1. Si ta kryeni: Uluni në dysheme, me një këmbë të shtrirë para jush, tjetra e përkulur në gjunjë dhe e kaluar mbi këmbën e parë. Filloni në një pozicion të ulur ose në këmbë, mbajeni prapa dhe qafën drejt. Megjithatë, le të jemi të ndershëm me veten: ushtrimi i përditshëm nuk është gjëja më emocionuese për të bërë. “ Unë nuk pres që të gjithë të jenë si unë dhe të ndjekin një mënyrë jetese të shëndetshme me stërvitje adekuate dhe ushqim të duhur, por të paktën të gjithë, sidomos të moshuarit, duhet të bëjnë një formë të thjeshtë të ushtrimit për të mbajtur trupin të. – Vendosni njërën këmbë nën tjetrën, këmba poshtë duhet ta ketë pak të përthyer gjurin. Jepini trupit tuaj formën e këndit 90 gradë si në fotografi; 3. Në pozicionin siç tregohet edhe në fotografi, bëni disa herë ushtrime si ushtrimet e barkut.
Kjo stërvitje forcon pjesët e mëposhtme si: shpinën, vithet dhe pjesën e kofshëve. Për këtë stërvitje tjetër, do t’ ju nevojitet një brez, shirit rezistent, mund të jetë profesional ose jo, mjafton të jetë elastik. Stërvitje këmbë këmbë ushtrime. Përsëriteni 10 herë dhe pastaj bëni të njëjtën stërvitje me një këmbë tjetër.
Me stërvitje në shtëpi do të arrini rezultatet. Uluni në dysheme, me një këmbë të shtrirë para jush, tjetra e përkulur në gjunjë dhe e kaluar mbi këmbën e parë. Fitoni një formë të trupit me këtë stërvitje energjike prej 7 minutave! Largoni peshat dhe bëni vetëm ushtrimet për këmbë.
Uluni në një karrige ose në dysheme, shtriheni dorën prapa kokës. Ushtrime për këmbë të bukura Trajnerët e Fitnesit thonë se gjëja më e rëndësishme për të të pasur një fizik të bukur është këmbëngulja. Kjo stërvitje siguron një shtrirje të thellë për pjesën e prapme të qafës. Të gjitha lëvizjet duhet të jenë të qeta. Kjo stërvitje forcon pjesët e mëposhtme si: shpinën, vithet dhe pjesën e kofshëve. Këto ushtrime do ju lehtësojnë dhimbjen e qafës.
Tërhiqni barkun duke mbështetur peshën mbi krahët e shtrira mbi dysheme. Këto tri ushtrime do t’ ju jenë krejtësisht të mjaftueshme, me kusht që ushtrimet t’ i bëni drejt dhe me rregull, transmeton Telegrafi. Jepini trupit tuaj formën e këndit 90 gradë si në fotografi; Për 20- 30 sekonda qëndroni në këtë pozicion pa. Është më e lehtë të.Artrodex divorc të përbashkët krem